© Община Враца

От името на кмета на Община Враца, приветствие отправи заместник-кметът Петя Долапчиева. „В днешния празничен ден, отново изказвам своето уважение пред Вашия висок професионализъм, усилия и нестихваща енергия, които влагате в своята нелека работа. Благодаря за ежедневно проявената всеотдайност към най-уязвимите наши съграждани, за това че подкрепяте тяхното личностно развитие. От името на ръководството на Община Враца и от свое име желая на Вас и екипа на РЦПППО – Враца здраве, сили и още успехи“, заяви Петя Долапчиева и пожела на добър час на регионалната конференция.

По повод годишнината, поздрав към експертите и участниците отправи и директорът на Регионалния център във Враца Галина Статкова. „Обичаме до една всичките си 15 години, защото да вървиш по отъпкани пътеки, стъпвайки на предишен опит е далеч по-лесно, отколкото да започнеш да градиш основите в крачка - малките но уверени крачки, които правихме, проправяйки новия път“, заяви в словото си директорът на РЦПППО – Враца.

Приветствия отправиха още областният управител на област Враца Стефан Красимиров, началникът на РУО – Враца Лорета Колева, Бояна Алексов, гл. експерт към Министерство на образованието и Калоян Дамянов, директор на РЦПППО – София.

В конференцията участват специалисти от РЦПППО – Враца и техни колеги от още 11 области в страната, директори на училища и детски градини. Събитието се провежда под патронажа на кмета на Община Враца Калин Каменов.