Къщата на пребития до смърт, пред която бруталният убиец захвърлил безжизненото му тяло
Къщата на пребития до смърт, пред която бруталният убиец захвърлил безжизненото му тяло

Тогава MediaNews писа, по информация на ОД МВР във Враца, че на 20-ти януари 2019 г. в 08:05ч. в РУ-Козлодуй беше получено съобщение, че на улица пред къщата му вКозлодуй беше открит в безпомощно състояние 32-годишния Веселин. Пострадалият бе транспортиран в Спешния център в града, където медиците установиха множество наранявания. Въпреки оказаната му лекарска помощ, младият мъж почина в болницата, вследствие нанесените му наранявания, несъвместими с живота.

Служители на ОД МВР Враца предприеха бързи процесуално-следствени действия, от които установиха, че жестоките нараняванията са причинени от 31-годишния Юлиян Чеков от Козлодуй, след скандал, който прераснал в побой. Извършителят на престъплението тогава направи опит да напусне страната, но беше задържан на КПП-Калотина..

От пресцентъра на съда добавиха, че определението на Врачанския окръжен съд може да се обжалва и протестира в седемневен срок от 22-ри юли пред Софийския апелативен съд. Съдът е постанови преместване на подсъдимия Ю. Ч. от следствения арест в Затвора - Враца. Разпоредителното заседание по наказателно дело е насрочено за 28 август 2020 г.