© Снимки: БАМФ - Враца

На финала SENB-BG (Мездра) победи "Кафето тийм" (Враца) с 2:0 и заслужено триумфира с купата. Тя беше връчена на капитана на отбора Кирил Иванов от депутата Красимир Богданов, които заяви, че в днешно време патриотизмът се доказва не само с оръжие в ръка, но и с такива футболни битки, които дават пример на подрастващите. На два пъти точен за представителния тим на завода за производство на автомобилни кабелни компоненти беше нападателят Момчил Николов. На трето място се нареди формацията на "Хаос", която в двубоя за трето-четвърто място се наложи над "Изтока" (Ботевград) с 4:3 след изпълнение на дузпи.

Шампионите от SENB-BG играха в състав: Апостол Апостолов, Мартин Монов, Станислав Иванов, Славчо Костов, Владимир Палански, Кирил Иванов (кап.), Николай Петков и Момчил Николов.

Голмайстор на турнира с 4 точни попадения в преките елиминации стана Момчил Николов (SEBN), който беше награден от общинския съветник от ВМРО Марин Цветков. За най-добър вратар бе определен Апостол Апостолов (SEBN), за най-добър играч - Георги Влайчовски ("Кафето тийм"), за най-техничен футболист - Цветан Тодоров-Бразилеца ("Хаос"), а за най-добър защитник - Ивайло Желязков ("Кафето тийм").

Освен купи и грамоти, призьорите получиха и по един национален флаг, осигурен от ВМРО. Амбицията на организаторите е турнирът "3 март" във Враца да стане традиционен.