© Павел Петров, Община Мездра

Двубоят ФК Севлиево - ОФК Локомотив (Мездра) е в неделя, 18 ноември, от 14:30 часа. Той ще бъде ръководен от търновска съдийска бригада: главен рефер е Александър Марков, с асистенти Георги Дойнов и Борислав Борисов. Четвърти съдия е Станимир Тодоров, а дежурен делегат - Георги Трендафилов, и двамата от Габрово.

Очаква се в отбора на "железничарите" да се завърне централният нападател Валдемар Стоянов, който известно време отсъстваше от терена.

Преди тази среща Локо (Мездра) е на девето място в таблицата с актив от 21 точки и голова разлика 30:30 (7 победи и 7 загуби). ФК Севлиево, който през миналия сезон завърши втори, е на пета позиция с 24 точки и голово съотношение 22:13 (7 победи, 3 равенства и 4 загуби).

© Павел Петров, Община Мездра

Днес от 14:30 часа играят Академик (Свищов) - Павликени в отложен мач от VI кръг на шампионата в северозападната трета дивизия. Този двубой също е поверен на търновски рефери - главен съдия е Милен Въжарски, с помощници Милен Арабаджиев и Даниел Йорданов. Четвърти съдия е Владимир Велев, а делегат на БФС - Стоян Денев, всичките от Велико Търново.

Начело в есенното класиране е Спартак (Плевен) с 37 точки, следван от Янтра (Габрово) с 35 т. и Бдин 1923 (Видин) с 32 т.