Театрална работилница "Сфумато” отново ще гостува в Мездра. След като тази пролет представи на сцената в Дома на железничаря пиесата "Нирвана” от Константин Илиев, на 12 юли (вторник) от 19.00 часа столичната трупа ще представи постановката "Портрет на една Мадона“ по текстове на американския писател и драматург Тенеси Уилямс (1911-1983 г.).

Една постановка за догмите на християнското възпитание в контекста на нашето съвремие, където "хората се различават по броя на парите, които притежават”.

Какви бяха хората преди и защо сме такива днес? Защо станахме груби, цинични, безскрупулни, не зачитаме нищо и никого извън собственото ни моментно „аз"? Отговорите от сцената те натъжават, въпреки че ги знаеш. Защото Мадоните, изглежда, безвъзвратно си отиват

Режисьор на постановката е Димитър Сарджев, художник - Боряна Чернева, композитор - Мира Искърова. С участието на Гергана Кофарджиева, Димитър Николов, Иван Златарев, Леонид Йовчев.

Билети можете да резервирате/ закупите от Тереза Светославова - чрез лично съобщение във facebook и на тел. 0894 313 920, или касата в Дома на Железничаря на 10, 11 и 12 юли.

Цени на билетите: редовна цена - 8 лв., ученици, студенти и пенсионери - 6 лв., групи от 10 или повече души - 5 лв.

Фотограф: Симон Варсано