Констатирани били нарушения, относно шофирането на лек автомобил от К. С. Било му обяснено, че следва да изчака идването на полицаи от сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Враца, за да му съставят акт и да бъде проверен за употреба на алкохол.

Докато служителите на реда извършвали справка за въпросната кола и водача му в служебния си автомобил, К. С. ги приближил и попитал дали може да ги почерпи, за да бъде пуснат и да не викат представителите на КАТ. Полицаите му обяснили, че това е невъзможно, а предлаганото от него е престъпление. Въпреки това обвиняемият продължил да настоява и пуснал Констатирани били нарушения, относно шофирането на лек автомобил от К. С. Било му обяснено, че следва да изчака идването на полицаи от сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Враца, за да му съставят акт и да бъде проверен за употреба на алкохол.

Докато служителите на реда извършвали справка за въпросната кола и водача му в служебния си автомобил, К.С. ги приближил и попитал дали може да ги почерпи, за да бъде пуснат и да не викат представителите на КАТ. Полицаите му обяснили, че това е невъзможно, а предлаганото от него е престъпление. Въпреки това обвиняемият продължил да настоява и пуснал банкнота от 50 лева в скута на един от полицаите и казал „да вземат парите, да го пуснат да си ходи, това не било голямо нарушение“.

Веднага след това му били поставени белезници и уведомен дежурен полицай в РУ на МВР в Козлодуй. По случая е било образувано наказателно производство и предстои делото да продължи в съда. в скута на един от полицаите и казал „да вземат парите, да го пуснат да си ходи, това не било голямо нарушение“.

В отговор полицаите му поставили белезници и уведомили дежурен полицай в РУ на МВР в Козлодуй. По случая е образувано наказателно производство и предстои делото да продължи в съда.