Община Борован – вали слаб сняг, снежната покривка е 10-15 см, има авария и частично прекъсване на тока в с.Борован.

Община Бяла Слатина – вали сняг, придружен с вятър, снежната покривка е 10-12 см, има частично прекъсване на тока в гр.Бяла Слатина, с.Бърдарски геран, и с.Комарево.

Община Враца – вали слаб сняг, снежната покривка е 27-30 см, има частично прекъсване на тока в селата Баница, Девене, Мраморен, Мало Пещене и Три кладенци.

Община Козлодуй – вали слаб сняг, снежната покривка е 5-6 см.

Община Криводол – вали слаб сняг, снежната покривка е 25-30 см.

Община Мездра – вали сняг и са се образували снегонавявания, снежната покривка е 15-25 см.

Община Мизия – вали слаб сняг, снежната покривка е 7-8 см.

Няма сигнали за аварии и проблеми с електропреносната мрежа в общините Козлодуй, Криводол, Мездра и Мизия.

Община Оряхово – вали слаб сняг, снежната покривка е 15-20 см, частични аварии и прекъсване на тока има в гр.Оряхово, с.Лесковец, с.Горни Вадин, с.Долни Вадин, с Галово.

Община Роман – вали сняг и има снегонавявания, снежната покривка е 15-20 см, без ток са селата Хубавене, Кунино, Радовене, Стояновци, Караш, Синьо бърдо, Курново.

Община Хайредин – вали слаб сняг, снежната покривка е 15-17 см, частични аварии на електропреносната мрежа има в селата Бутан, Хайредин, Манастирище и Михайлово.

Във всички общини се работи по отстраняване на авариите от екипите на ЧЕЗ. Всички второкласни и третокласни пътища, като и път Е 79 се почистват непрекъснато и са проходими. Временно е преустановено движението по второкласен път !!-11 между Мизия и Оряхово за почистване. Спряно е движението за тежкотоварни автомобили на път Е 79 при бензиностанция „Ромпетрол“. Няма сигнали за хора, попаднали в задръствания или бедстващи на територията на област Враца. За всички тежко болни хора, бременни жени и хора на хемодиализа са осигурени екипи на Спешна помощ в случай на необходимост. Някои от тях са хоспитализирани в лечебни заведения.