В община Враца са извършени проверки на 78 МПС. Установени са 14 нарушения за които са съставени 8 акта и 6 фиша по Закона за движение по пътищата. Връчени са 12 ел. фиша по ЗДвП.

В Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Издадени са 12 ел. фиша по Закона за движение по пътищата.

В Козлодуй е проведена специализирана операция с цел: осигуряване безопасност на движението,оказване въздействие върху поведението на водачите на МПС управляващи след: употреба на алкохол и упойващи вещества, противодействие на битова престъпност в малките населени места.Проверени са 29 МПС и 42 лица. Констатирани са 21 нарушения, за които са съставени 3 акта и 16 ел.фиша по Закона за движение по пътищата, 2 акта по Закона за българските лични документи.

В Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение.Констатирани са 15 нарушения. Съставени са 2 акта и 10 фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по Кодекса за застраховането, 1 акт по Наредба на Община Оряхово.