Първият старт за сезона на Митко, Александър и Йоло ще бъде тази събота, когато те ще вземат участие в лекоатлетическия пробег "Варна”. Тримата ще бягат при мъжете на дистанция от 6000 м. Стартът на пробега е пред централния вход на Морската градина, а финалът - пред Фестивалния и конгресен център. Общият награден фонд на спортната проява е малко над 4 000 лв.

Седмица по-късно, на 9 октомври, Ценов, Йотовски и Николов ще стартират на 21 км или на 10,5 км в 33-ото издание на Софийския маратон, който паралелно е Балкански шампионат и Национален шампионат по маратон. В маратонското бягане на по-късите дистанции ще се включат още трима състезатели на мездренския клуб - Рая Лалова, Дева-Мария Драгиева и Иван Драгановски.

Идния месец възпитаниците на младия треньор Дилян Маринов ще вземат участие в още три шосейни пробега: на 15 октомври в "Мемориал Димитър Велиславов - Мики” в Горна Оряховица, на 21 октомври в шосеен пробег "Кольо Фичето” в Дряново и на 22 октомври в крос "Луковитски моми” в Луковит.