Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти са на много добра цена в зависимост от дизайна и материала, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета. Дамите могат да добавят към тоалета си атрактивни аксесоари, шалове, сребърна бижутерия. На щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла на производствени цени. Практичните домакини ще намерят качествен текстил за дома – покривки, шалтета и много други.

Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти. Осигурени всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти, за безопасно посещение и пазаруване.

Изложението на производителите „С любов към българското“ ще работи от понеделник до събота в изложбени павилиони на паркинга зад Дома на енергетика, с работно време от 9.00 до 19:00 часа.

Източник: kozloduy-bg.info