Цветанов и придружаващите го лица разговаряха с работниците в предприятието за производство на керамични изделия "Техкерамик-М". "За работодателите е важно да има сигурност. А сигурността за бизнеса се гарантира от държавата. Затова след 26 март България трябва да продължи да има стабилно правителство на ГЕРБ, което да се ползва с авторитет сред европейските ни партньори”, подчерта по време на срещата Цветанов.

Цветанов заяви, че в програмата за управление на ГЕРБ развитието на Северозападна България е основен приоритет. "Също така залагаме на инвестиции в образованието, за да отговорим на нуждите на бизнеса от квалифицирана работна ръка. Предвиждаме и премахване на бюрокрацията като прехвърлим административната тежест от гражданите и бизнеса на самата администрация. ГЕРБ предлага реални решения за България. Всички ние трябва да направим разумния избор с номер 11 в бюлетината", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

По-сетне Цветан Цветанов, Петя Аврамова, д-р Ивайло Тодоров и останалите кандидат-депутати се разходиха по централния площад „България“ и разговаряха с жители на града. Зам.-председателят на ГЕРБ и д-р Тодоров поздравиха дамите, които срещнаха по пътя си, с празника на жената и им подариха карамфили и сортови семена за градински цветя.

"ГЕРБ залага на местни хора в листата си, защото това са личности, които няма да забравят откъде идват и няма да пренебрегнат ангажиментите, които поемат пред съгражданите си, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ по време на среща с членове и симпатизанти на партията от община Мездра. Убеден съм, че депутатите от ГЕРБ, които ще подкрепите на 26 март с номер 11 в бюлетината, ежедневно ще дават реални решения на проблемите тук".

Цветанов подчерта, че ГЕРБ трябва да постигне категоричен успех на изборите, за да продължи доброто развитие на региона и на страната. "Сигурен съм, че победата ни на парламентарните избори ще даде импулс и за победа на местните избори, защото е крайно време Община Мездра да бъде управлявана от кмет на ГЕРБ", акцентира зам.-председателят на партията.

Според Цветанов най-важното в тази кампания е да бъде преодолян популизмът. "ГЕРБ предлага реални решения за Мездра, за Северозапада и за България", категоричен бе Цветан Цветанов.

От своя страна водачът на листата на ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова благодари на Цветан Цветанов за оказаното съдействие през последните две години в региона да влязат средства от държавата за подобряване на инфраструктурата, в това число за ремонта на главен път Е-79, който минава през гр. Враца и на пътя за "Леденика".

"Времето не ни стигна да направим повече, но ние имаме много сериозни планове за решаване на проблемите на област Враца, заяви Аврамова. Сред тях е реконструкцията на пътя Мездра - Ботевград - един приоритетен проект, по който ГЕРБ ще работи през следващия мандат.

Друг важен акцент в програмата за управление на ГЕРБ е изграждането на икономически зони в Северозападна България, три на брой, каквито вече има изградени в Южна България и по специално Зона "Тракия" в Пловдив. Благодарение на това там няма безработица, защото всички инвеститори, пътувайки по новата магистрала, която ГЕРБ изгради, стигат до своите предприятия. Идеята е магистралата Мездра - Ботевград да стигне до Враца и тук да се изгради една икономическа зона, в която да работят хората от целия регион.

Така че: да продължаваме напред, да търсим верните, реалните решения на проблемите за една стабилна България, които ГЕРБ предлага с номер 11 в бюлетината”, каза в заключение Петя Аврамова.

Накрая кандидатът за народен представител от община Мездра д-р Ивайло Тодоров и ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Яна Нинова наградиха призьорите в конкурса за есе на тема "България - държавата, в която искам да живея" и "Моята мечта за България", организиран от местната структура на партията по повод Националния празник - 3 март. С парични награди в него бяха отличени Ванеса Богданова, Сузана Иванова, Аделина Веселинова и Борислав Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платен предизборен материал