Телевизор

Телевизорът е един от уредите, загубили най-много влияние през последните 10 години. Той е изместен както от телефона, така и от компютъра. Въпреки всичко той си остава модерната версия на семейното огнище. Около него се събират всички. А каква ще е тази семейна вечеря без пуснат телевизор.

Печка

За всеки, обичащ вкусната храна, веднага става ясно защо печката е на толкова предна позиция.

Пералня

За всяка домакиня пералнята е най-необходимият уред в дома. Фактът, че трябва да изпереш един леген дрехи на ръка, маже да разплаче и най-силната представителка на нежния пол. Това е и единственият уред, способен да доведе едно семейство до развод.

Компютър

Компютърът загуби позиции, но благодарение на факта, че е нужен професионално, за забавление и други нужди, все още е един от господарите в дома. Няма офис, магазин, училище или дом без компютър.

Мобилен телефон

От 100 човека на улицата 98 притежават мобилен телефон. Мобилните телефони довеждат до тотално отстъпление на редица други уреди. Такива уреди са фотоапарати, електронните книги, таблети, дори и компютрите страдат от тях.

Нуждата да се информираме, снимаме и общуваме вече е събрана в едно устройство. Царят на устройствата е мобилният телефон.

Източник: dariknews