В събота, 5 ноември, в столичната зала "ЦСКА” ще се проведе първият зонален турнир от шампионата при юношите старша възраст (М16). В него ще вземат участие отборите на ЦСКА, Локомотив (Мездра) и Пирин-94 (Гоце Делчев). Те ще играят помежду си по кръговата система „всеки срещу всеки”. От 10.00 часа съперници на младите мездренски "железничари” ще бъдат домакините от ЦСКА, а от 12.00 часа възпитаниците на треньора Емил Николов ще премерят сили със "старшата” на Гоце Делчев. Следващият турнир в тази възрастова група е на 26 ноември отново в София.

Тази събота ще стартира и първенството при мъжете в "Б” РХГ. В първия кръг мъжкият тим на Локо (Мездра) гостува на Железничар (София). Двубоят е от 13.00 часа на 5 ноември в столичната зала "ЦСКА”. Във втория кръг мездренските "железничари” отново ще гостуват - този път на 17 декември на Интер (Благоевград).

Междувременно на 20 ноември ще започне зоналното първенство при 11-годишните момчета (М11). Първият турнир по програма е в Сливница, а съперници в него ще бъдат формациите на домакините от ХК Ники-спорт, Мастер (София) и Локомотив (Мездра). Вторият турнир в тази възрастова категория е на 25 февруари догодина в София.

Най-късно ще бъде даден ход на шампионата при юношите младша възраст (М14). Първият зонален турнир в тази възраст е на 10 декември в Благоевград, като в него ще се включат отборите на Локо (Мездра), Пирин-94 (Гоце Делчев) и домакините от ХК Интер (Благоевград). Вторият турнир при "младшата” е на 14 януари догодина отново в Благоевград.