„Продължавай да твориш красота” продължава да събира възхищения. Става дума за изложбата с лично творчество на детски учители от Враца, която беше представена в Синята зала на Младежкия дом в града под Околчица в навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Творбите на талантливите врачански педагози, показани на нея, ще бъдат изложени и в зала „Изкуства” в столицата на 16 юни.

На официалното откриване ще присъстват зам.-кметът на Враца Петя Долапчиева, представители на район „Студентски“, директори на образователни институции и педагози.

Във Враца изложбата предизвика голям интерес и заслужено получи първата покана за гостуване от Издателство „Изкуства”. Над 20 са творбите на учителите, работещи в детски заведения във Враца, които ще бъдат показани и в софийската зала. В изложбата са включени картини с акварел, маслени бои и пластики. Ще бъде представен и сборник с литературни творби на детските учители. Всички те ще бъде представен чрез кратка презентация, ще се посочат целите на изложбата, визията и мисията, която носи личното творчество на врачанските педагози.