Кръстьо Трендафилов
Кръстьо Трендафилов

„С желание приех да оглавя движението на ветераните, тъй като смятам, че ние сме длъжници на собствената си партия и на обществото затова, че не се познава онова, което е направено от партията в периода 1944-1989 година. Ние, ветераните на БСП, бихме могли да покажем как се развиваше страната. По времето на социализма България, от почти фалирала през 1944 г., се превърна в развиваща се страна, заемайки престижното 28-мо място по напредък. Всичко това стана благодарение на успешното управление на БСП“ - цитират Трендафилов от пресцентъра на БСП – Враца и допълват част от изявлението на новоизбраният председател на ветераните на БСП за Област Враца:

„Бойко Борисов строи пътища и магистрали, с идеята да привлече инвестиции, но от 9 години насам техният размер намалява. От 20 млрд. инвестиции по времето на тройната коалиция в момента те са намалели едва на милиард. На местно ниво трагедията е в това, че станахме най-бедния регион. Постоянно обезлюдяваме, няма специалисти, трябва да се работи и в посока осигуряване работа на хората“.

Изборното събрание се проведе вчера и бе уважено от Динко Желев, който е председател на Националното движението на ветераните на БСП.