Днес / събота / Георги Лютибродски - Гарс, който е един от лекторите в курса по дизайн ще разкаже повече какво ще представлява обучението, за кого е предназначено, какви умения ще придобият курсистите и други подробности. Събитието ще се проведе от 14:30 в "Гнездото" - споделено работно пространство, което са намира във Враца на ул. "Кокиче" №14, ет. 2. Всички, които имат интерес могат да заповядат.

Курсът е практически ориентиран, лекторите са професионалисти от бизнеса с дългогодишен опит. Той ще се води от Калин Илиев. Той винаги е готов да прави това, което го кара да се чувства щастлив. Вече повече от 10 години развива различни проекти в областите на графичния и индустриалния дизайн, онлайн пазари, видео реклама и дигитален маркетинг. В доказателство на това, че успехът е възможен, той постига една след друга, всяка своя мечта. Посредством невероятните хора, с които работи, за последните 9 години той реализира няколко страхотни проекти, които с усмивка нарича свои деца, а не бизнес.

Не случайно другият лектор, Ставри Георгиев с неговите умения и качества е класиран едва на 22-ве годишна възраст в престижната класация на списание Forbes "30 под 30", която отличава водещите млади лидери в България. Той не само успешно ръководи екипи от дизайнери, но и е управляващ партньор в няколко компании като една от тях е Eyas Design - част от дигиталната агенция BrandЪ. За последните 5 години работи със десетки български и международни брандове не само като дизайнер, но и като директна връзка с клиентите.

За Георги Лютибродски – Гарс всичко стартира през далечната 1993-та, когато започва работа в рекламна къща БекАрт - Враца. От 1999-та се премества в София и от тогава работи в едни от най-големите рекламни агенции за най-известните български и международни брандове като Загорка, Ариана, Olympos, Astera, Smirnoff, Jameson, Kia и много много други. Има над 25 години опит в работата с различни софтуери като Illustrator, InDesign и Photoshop, както и отлични умения в типографията, предпечатните процеси и 3Д графиката.

Ще бъдат разгледани някои от основните софтуери на Adobe. Курса ще бъде с продължителност 4 месеца, като занятията ще бъдат в извънработно време за удобство на курсистите. За повече информация може да следите страницата на Враца Софтуерhttps://www.facebook.com/vratsasoftware/ , където информацията ще бъде актуализирана ежедневно.

Мисията на Враца софтуер общество да даде нови възможности за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град, срещна разбиране от Фондация “Америка за България”, която е изключително съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България”.