"Идеята е да направим едно забавление, в което като регламент - ще имаме по 5 човека на отбор, на малки вратички, в спортната зала. Два пъти по 20 минути, плюс 10 минути почивка, общо за 50 минути ще свърши всичко. Но всичко е позволено, включително подкупването или поне опитите за подкупване на съдията, но трябва да се внимава, защото съдията не е случаен човек. Това е господин Скорчев, който е заместник- кмет на Видин и може би не бива много да се подкупва, но все пак ние ще опитаме така или иначе. Сега е момента. Ние сме абсолютно решени на победа. Ако господин Скорчев в дадени моменти не гледа, ние ще пипаме топката с ръце, ще я хвърляме с ръце във вратата, във вашата врата, разбира се - на журналистите. Въобще всичко ще направим, за да ви победим и да покажем кой е по-добрия. Мисля, че ще бъде жестока саморазправа"- коментира директорът на театъра Дейвид Славчев.

Според регламента мачът ще се състои на малки врати в две полувремена от 20 минути с 10 минутна почивка между тях. Всеки отбор се състои от 5 играчи, плюс 5 резерви. Идеята е всички резерви също да участват в мача. На терена се допускат мъже и жени.

Всеки отбор има право да подкупва съдията (тайно). Да спазва правилата на футболния мач, грубо да обижда съперниците си и да повиши адреналина си до инфарктно състояние. Имате право на свой треньор.

Източник: bnr.bg