Всички клиенти на абонаментни планове и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта. Те имат възможността да опитат късмета си до пет пъти за целия месец при всяко плащане или презареждане, като изберат бутон „Вземи изненада тук“ след успешно извършено плащане. Една от най-желаните награди през август е уикенд за двама в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, но възможностите за печалба не свършват дотук.

При завъртане на колелото потребителите на приложението могат да грабнат специален промокод за отстъпка при пазаруване в електронния магазин на Yettel. Сред наградите са и 20% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A13 128GB и XIAOMI Redmi 10C 64GB, които със своите 50 MP камери ще запечатат всеки летен спомен с кристално качество. Същата отстъпка ги очаква и за разнообразни мобилни аксесоари. Едно завъртане на Yettel колело на изненадите може да донесе и промокод за 15% намаление за работливия домашен помощник XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop 2. За минути той може да почисти всяко пространство, а потребителят има възможност да го управлява дистанционно от всяка точка, на която се намира. Заплатилите своята сметка през мобилното приложение могат да спечелят и 10% намаление за безжичните слушалки Apple Airpods 3rd generation, с които любимата им музика да е винаги с тях.

Приложението Yettel Bulgaria дава много възможности на потребителите да управляват лесно и удобно своите мобилни услуги. Те могат по всяко време да следят разходите си, оставащите МB интернет, да плащат сметките си, както и да получават най-актуалните оферти и новини, докато се забавляват и печелят награди с „Yettel колело на изненадите“.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.