Специалното предложение за представените през лятото модели позволява на всеки, решил да закупи SAMSUNG Galaxy Z Fold4, да вземе 512GB памет на цената на 256GB или за 2449,99 лв. в брой с план Тотал Макс 59.99 и договор за 2 години. До 14 февруари SAMSUNG Galaxy Z Flip4 с място за съхранение от 256GB ще бъде на цената на 128GB или 1429,99 лв. в брой с план Тотал Макс 59.99 и договор за 2 години, а при същите условия потребителите могат да вземат модификацията с 512GB памет на цената на 256GB или 1509,99 лв.

Смартфоните са подходящи както за дамите, за които модата е начин на живот и технологиите са неизменна част от негo, така и за господата с вкус към минимализма, удобството и високите технологии, което превръща двата модела в страхотен премиум подарък за половинката в най-романтичния месец.

SAMSUNG Galaxy Z Flip4 се отличава с разнообразните FlexCam възможности на камерата си, ултра компактен и стилен дизайн, модерни цветове, по-голям капацитет на батерията и разширени опции за персонализация. Възможностите за работа със смартфона през външния дисплей са допълнени с отговаряне на съобщения, списък на чести контакти и управление на Smart Things. Батерията е с по-голям капацитет от 3 700 mAh и 25W супербързо зареждане. Galaxy Z Flip 4 разчита на две 12MP камери – основна и широкоъгълна, а предният сензор за селфита е 10MP. Те идват с възможност за заснемане на снимки и видеа без ръце и бързо преминаване към Flex режим на основна камера.

Безкомпромисният в хардуерно отношение SAMSUNG Galaxy Z Fold4 впечатлява с изключителната мощност и продуктивност, които се побират в джоба. Благодарение на оптимизирания хардуер и софтуер Galaxy Z Fold4 на практика предлага възможности за мултитаскинг, които обединяват предимствата на смартфон и персонален компютър в едно. Сгъваемият смартфон с отличава със своята камера с 50 MP основен сензор, 3x оптичен зуум и 30x хибриден зуум за зашеметяващи снимки. Основният екран е сгъваем 7,6‘‘ Dynamic AMOLED 2x с адаптивно опресняване от 1 до 120Hz. Компанията е повишила яркостта до 1 000 нита спрямо предишното поколение и металната подложка на дисплея е подменена с по-лека и гъвкава такава от въглеродни нишки. В сгънато състояние се използва външният 6,2‘‘ екран за лесно ползване с една ръка. Сред другите нововъведения са рамка от здравия Armor Aluminum, корпус от Corning Gorilla Glass Victus+ и по-тънка панта, която издържа на до 200 000 сгъвания.

И двата смартфона са снабдени с IPX8 сертификат за водоустойчивост и работят с мощния процесор Snapdragon 8+ Gen 1.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.