Йоло Николов финишира пръв на 6000 м при мъжете. Той пробяга дистанцията за 18:28.85 мин. Втори - на 4 секунди и 80 стотни след него, се нареди представителят на КЛА Локомотив - Дряново Стоян Владков, а трети е Йордан Петров от СК Добруджа 99 - Добрич, който изостана от Йоло на 19,8 секунди.

Другите двама представители на мездренския клуб, които стартираха в пробега - Митко Ценов и Александър Йотовски, не завършиха бягането.

В момента Йоло, Митко и Александър са на подготвителен лагер на "Златни пясъци”, където ще останат още двайсетина дни. Тази неделя, 9 октомври, Николов, Ценов и Йотовски ще вземат участие в 33-ото издание на Софийския маратон, който паралелно е Балкански шампионат и Национален шампионат по маратон. На него Митко ще стартира на 21 км, а Йоло и Александър - на 10,5 км.

Две седмици по-късно, на 22 октомври, тримата ще се включат в XXVI международен турнир крос "Луковитски моми 2016” в Луковит, който е квалификация за Балканския шампионат по крос кънтри в Чуприя, Сърбия на 5 ноември.