Изненадата на кръга поднесе "младшата" на Искър 1923 (Роман), която записа чиста победа с 2:0 на собствен терен над лидера Ботев (Враца). В другата среща от кръга Първа атомна (Козлодуй) срази Ком (Берковица) с 4:0. Кариана (Ерден) по програма почиваше.

Начело в класирането продължава да е Ботев (Враца) с 29 точки, следван от Първа атомна (Козлодуй) с 25 т. и Локо (Мездра) с 22 т. - актив, натрупан след 7 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голово съотношение 20:19.

В следващия кръг юношите на мездренския клуб приемат Първа атомна (Козлодуй). Двубоят е на 7 април (петък) от 16:00 часа.

Междувременно след две поредни победи през пролетта детският отбор на Локомотив (Мездра) завърши наравно - 2:2, като домакин срещу Първа атомна (Козлодуй). Двубоят, който се игра днес на изкуствения терен на градския стадион, бе от 17-ия кръг на първенството в Зона „Враца”. Попаденията за медренчани реализираха голмайсторът на отбора Любослав Валентинов и Михаил Иванов.

Лидери в класирането са децата на Ботев (Враца) с 39 точки, следвани от тези на Локо (Мездра) с 26 т. и голова разлика 51:31 - актив, натрупан след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби.

В подготвителната група тимът на Локомотив (Мездра) - деца, родени през 2004 г., също направи реми - 2:2, с връстниците си от Първа атомна (Козлодуй). Головете за подрастващите локомотивци отбелязаха Павел Георгиев и Радостин Русинов.

В таблицата водят "подгответата" на Ботев (Враца) с пълен актив от 36 точки. Втори е Прециз (Монтана) с 33 т., а трета - Монтана 1921 с 22 т. Локо (Мездра) е пети със 18 точки и голово съотношение 22:15.