Победител в двойковия турнир стана тандемът Венци Василев - Борислав Тричков от София. На второ място се нареди врачанската двойка Петко Иванов - Евгени Симеонов, а на трето - друга столична двойка - Георги Милев - Румен Лазаров.

Успешно се представиха и останалите представители на врачанския Клуб по спортен бридж "Сириус": Иван Въжаров и Пламен Радойков финишираха на четвърто място, Стефан Стоев и Цветислав Цветков са шести, а двойката Любомир Мазнов - Пламен Асенов е осма. Наградата за най-добра местна двойка спечелиха Димитър Димитров и Валентин Данаилов, класирали се на пето място.

В отборния турнир триумфира тимът на "Перелик", съставен от врачански и софийски състезатели: Пламен Радойков, Иван Въжаров, Георги Милев и Румен Лазаров. След неуспешен старт и финал, на второ място се класира отборът на "Враца", съставен от състезателите на врачанския клуб "Сириус": Стефан Стоев, Цветислав Цветков, Петко Иванов и Евгени Симеонов. На трета позиция остана сборната формация на София, Козлодуй и Вършец "Борил", в която влизаха двама козлодуйски състезатели - Коста Пашов и Валерий Костов, както и Радослав Петров и Мирослав Иванов от Вършец, а капитан на отбора е класният столичен бриджор Борил Добродолски. На следващите три места се класираха отборите на "Виктория" (Видин), "Плевен" и "Тинтява" (Вършец).