При обиска у него са намерени 6 плика съдържащи бяло прахообразно вещество с общо тегло от 10 грама амфетамин и 1 сгъвка зелена суха листна маса – канабис с тегло около 5 грама. В апартамента обитаван от същия мъж са намерени 7 полиетиленови плика съдържащи зелена суха листна маса с общо тегло от 59 грама канабис. Мъжът е задържан в РУ Враца. Образувано е досъдебно производство.

В хода на същата операция, в 19:00ч. в магазин във Враца е извършен личен обиск на 32-годишен мъж, собственик на обекта. У него е открит плик съдържащ метамфетамин. Под рафт в магазина е открита кутия съдържаща 4 плика с бяло прахообразно вещество с тегло около 6 грама матамфетамин. В автомобил паркиран пред търговския обект и ползван от търговеца, полицейските служители са намерили плик с тегло около 39 грама метамфетамин.Мъжът е задържан в РУ Враца. Образувано е досъдебно производство.

От Од МВР Враца съобщиха, че в рамките на последните няколко дни, това е поредни случаи на разкрито престъпление по линия „Противодействие на престъпления свързани с притежаниеи разпространение на наркотични вещества“ в гграда. На 27 март служители на ОД МВР Враца са задържали 18-годишен местен жител в който са открити 28 сгъвки канабис с общо тегло 39 грама.