За откриването на обновения салон от учебното заведение бяха подготвили изненада за управителя на фирмата, извършила ремонта, Мирослав Захариев, който е и бивш възпитаник на училището.

Децата го посрещнаха с бурни овации и грейнали лица. За благодарност, че имат ново и топло място за игра и спорт, учениците бяха подготвили подарък и специално благодарствено писмо от целия екип на училището.

„Сърдечно Ви благодаря за отлично свършената работа. Вие сте отличен професионалист, защото във физкултурния ни салон ехтят щастливи детски гласчета. Благодарност за ползотворната работа, за усилията и упорития труд, за проявената отдаденост и търпение, за ентусиазма и уважението. Благодаря Ви за всеотдайността, за усилията, за постоянството, за отговорността, за потенциала. Пожелавам Ви винаги да успявате, все така да влагате сърце в делата си и да радвате хората“, пише в благодарственото писмо.

В салона предстои да бъдат поставени и нови баскетболни табла, които са закупени по проект на Националната програма „Заедно в изкуствата и в спорта“ за оборудване на спортната база за занимания по баскетбол и футбол.