Дигиталните снимки да се изпращат по електронен път като прикачени файлове във формат JPEG на e-mail: omd_fotokonkurs@abv.bg, а снимките на хартиен носител да бъдат представени на място в Общински младежки дом или да се изпратят по пощата на адрес: 3400 Монтана, бул. "Трети март" 98. Крайният срок за изпращане на снимките е 10 декември 2017г. Заедно с тях да бъдат изпратени данните на автора: трите имена, възраст и телефон, e–mail за контакт, както и кратко описание на снимката.

Професионално жури ще оцени и определи победителите, както и фотосите които ще бъдат включени в изложба, организирана от Младежкия дом. Оригиналност на идеята, нестандартна гледна точка, адекватна интерпретация на темата, художествена стойност, високо качество в техническо отношение са сред най-важните критерии за оценка.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 15.12.2017 г., а откриването на изложбата ще бъде на 20.12.2017 г.от 11.00 часа. На откриването й ще бъдат връчени наградите на победителите.

Подробности и статута на фотоконкурса "Зимна приказка" могат да се видят на сайта на Младежкия дом - www.omd-montana.tk /Раздел Дейности/, както и на страницата във Facebook (Общински младежки дом).