ДО

УЧИТЕЛИТЕ

В ОБЩИНА МЕЗДРА

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми учители,

Приемете от името на Община Мездра и лично от мое име най-сърдечни поздрави по случай Световния ден на учителя - 5 октомври!

На този ден всички ние си спомняме за любимия учител, за първия училищен звънец, за първата класна стая. Затова използвам повода, за да изразя своето уважение към Вашия неуморен труд и висок професионализъм. Да си учител не е просто професия, да си учител е призвание, мисия, съдба.

Приемете нашата искрена благодарност за огромната обич и търпение, с които разкривате на децата стъпка по стъпка магията на езиците, необятността на математиката, чудесата на природата, мъдростта на цивилизации и видни личности.

С благодарност за всеотдайните Ви грижи и внимание към младото поколение, за силата, куража и смелостта да се справяте с предизвикателствата на времето.

Пожелавам на всички бивши и настоящи учители здраве, дълголетие и заслужено признание като към съвременни будители от страна на ученици и родители, на нашето общество!

Продължавайте да бъдете пазители на безценните национални традиции в сферата на образованието, които българският народ е съхранил през вековете!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение,

Инж. Николинка Кътовска,

За Кмет на община Мездра

(Съгласно Заповед №689/ 25.09.2023 г.)