© Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца

Лектор на срещата ще бъде Александър Кръстев, преподавател по LinkedIn и експерт по дигитален маркетинг. Той ще представи пред участниците в обучението какво са фалшиви новини и как да развиват уменията за оценка на достоверността на информация.

Обучението е насочено към жителите на Враца и областта на възраст над 15 години. Ще се проведе на живо в отдел „Обща читалня“ на библиотеката и онлайн през платформата Zoom.

Заявете участие в библиотеката на адрес: гр. Враца, ул. Петропавловска 43, тел. 0879548900, e-mail: libvratsa@libvratsa.org

Александър Кръстев е автор на блога за LinkedIn „The Linked Blog”, създател на дигитална агенция BookMark и сайта „Аз чета”. Развива успешни комуникационни канали в онлайн среда над 15 години. Завършил е журналистика в Софийския университет и е магистър по Публична комуникация със специализация в областта на блоговете и социалните медии. От 2015 г. е хоноруван преподавател по дисциплината „Социализиране на бизнес комуникацията – LinkedIn” в магистърска програма на Нов български университет, водещ е и на курсовете по LinkedIn маркетинг и Дигитални стратегии в B2B в СофтУни.