Христо Христов, известен още с артистичния си псевдоним D-press, е амбициозен и обещаващ бийтмейкър и продуцент, а през лятото на 2016 г. избухна с парчето изпълнявано от рапъра Бори Първи и младата талантлива мездренка Ангелина, което бързо доби популярност сред българската аудитория.

Христо е започнал да свири на пиано още от първи клас в музикалната паралелка на градското основното училище "Христо Ботев", където е получил изключителна добра основа от Антония Ганева-преподавател по музика и пиано, а години по-късно проявява интерес по дигиталната звукообработка и оттам се "запалва" по създаването на инструментали.

Той е бакалавър по специалност "Психолигия" от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и магистър по социална и юридическа психология, но музиката е нещото, което наистина го привлича. Въпреки че е работил съвместно с изпълнители като 100 кила, Явката ДЛГ, Боро Първи, Dim4ou, творецът от Мездра не си е поставил конкретна цел за в бъдеще, защото според него големите планове често не се осъществяват. Затова пък спонтанните му идеи се превръщат в сполучливи музикални продукти, които се харесват от родните изпълнители и публика.