Десислава Тодорова изказа своята благодарност към всички положили усилия за реализирането на проекта и пожела успешна работа в новата сграда на практикуващите лекари и стоматолози. Заедно с изпълнителя, Росен Дудушки, управител на строителната фирма и председателя на Общински съвет, Тодорова преряза лентата на обновената поликлиника. Тържеството продължи с празничен концерт на възпитаниците от детските градини и училищата на територията на общината.

Десислава Тодорова връчи наградата “Почетен гражданин на община Борован“ на Георги Гецковски, учредена с Решение на Общинския съвет Борован. От свое име Георги Гецковски благодари за оказаната му чест от страна на общината и общински съвет Борован.

Официални гости на тържеството бяха народният представител Айхан Етем, Борислав Банчев общински съветник на Община Враца и Валери Ролански - кмет на Община Роман. Празникът бе уважен от кметове на населените места на територията на общината, общински съветници, директори на училища и детски градини, служители на общинска администрация и много жители и гости. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи Светлин Миланов – носител на първа награда от фестивала „Пирин Фолк” 2016 г. Тържествата бяха закрити с впечатляваща фойерверк- програма.