И ние жените от Дамски клуб „The Hub на токчета“ си открихме сметка на Любовта! Решени сме всеки ден да внасяме по нещо дребно в този много специален влог, като правим нещо дребно, за да създаваме радост в живота на някой около нас, защото ние вярваме ,че малките неща са всъщност Големите неща. Решени сме да правим така, че всеки, който дойде при нас, който общува с нас, когато си тръгва, да се чувства по-добре и по-щастлив.

Животът за нас от клуб „The Hub на токчета“ е едно приключение вече и е твърде ценен и като такъв днес ние изживяхме първото си щастливо приключение, дарихме хиляди усмивки и посетихме едни прекрасни деца в Дневен център Монтана. Те ни се радваха неподправено, истински -радвахме се и ние, поздравиха ни кой с песен, кой със стих. Удивително! И това под ръководството на един грижовен персонал с достоен директор Калинка Миронова! И ето една от първите ни идеи родена в навечерието на празниците е зад гърба ни. Щастливи и горди си тръгваме от Дневния център, защото се докоснахме до тези деца, защото идеята е реалност, а идеите са инструменти на успеха.

Да си пожелаем още много реализирани идеи прекрасни дами от клуб „The Hub на токчета“, защото ДОБРОТАТА - е нашата цел, защото добротата е наемът, който трябва да плащаме за заеманото от нас място на тази планета!, каза Камелия Евгениева на различните деца.

A те посрещнаха гостите с благотворителна Великденска изложба с пъстри сувенири за христинския празник.