Косара Аспарухова проплака малко след 13:00 часа днес в столичната Втора специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение "Шейново“. Тя е втора дъщеря в семейството на Аспарух и Десислава Аспарухови. Нейната кака Ния вече е на 12 години, на колкото е и единственият внук на бившия кмет на Мездра - Иван Аспарухов-младши, първороден син на Мирослав и Йоанна Аспарухови.

"Скъпи приятели, днес снаха ми Десислава и Аспарух ме дариха с трето внуче - Косара, написа по този радостен повод в социалната мрежа Иван Аспарухов. Благодаря им с изпълнено от радост сърце. Благодаря им, че те винаги, с Мимо и Ани, Вани и Ния, са били до мен в радост и тъга, преживявахме трудностите и се радвахме на победите. Едно голямо българско семейство и докрай искам да останем сплотени и истински. Обичам ги безкрайно. Те заедно с прекрасната ми съпруга Наташа ме направиха щастлив човек. Пожелавам го на всички!"

Екипът на MediaNews пожелава на малката Косара да расте здрава, благословена и щастлива, а на нейните родители и техните близки - много да ги радва!