Удар на Соу от малък ъгъл обаче беше спасен в 15-ата минута. След моментите за ЦСКА се стигна до опасност пред вратата на домакините. След корнер в 22-ата минута удар на Петко Ганев срещна гредата. Защитата в червено не се ориентира и непокритият Даниел Генов вкара от около шест метра - 0:1.Това се оказа и първият гол от 18 август, който ЦСКА допуска на "Българска армия".

До края на първата част футбол почти не се игра, кат действията бяха много накъсани. Футболистите на ЦСКА изършваха много нарушения, което беше търсено от "Ботев" и гостите не срещаха почти никакви проблеми в опазването на преднината си. Второто полувреме започна със ситуация за ЦСКА и греда, която Али Соу удари след изстрел от границата на наказателното поле.



Постепепенно червените заиграха по-добре. Футболистите на Милош Крушчич започнаха да действат с по-голямо желание, пренасяйки играта в половината и пред вратата на "Ботев". След скоростна атака в 67-ата минута ЦСКА успя да изравни. Действията се развиха бързо, с няколко докосвания, а след подаване от Евандро, топката стигна до Едвин Джеси. С удар с левия крак от границата на наказателното поле ганаецът вкара.

Изравнителният гол обърка плановете на тима от Враца, който вече нямаше сили да действа в предни позиции. ЦСКА усети колебанията на съперника си и го притисна още повече. Появата на Ахмед Ахмедов и Рафаел Енрике, помогнаха на червените да действат по-агресивно в предни позиции. Именно резервата Ахмедов се превърна в герой. В 89-ата минута дошлият от "Дунав" играч, вкара победното попадение. Стефано Белтраме отне топката след груба грешка на Аласан Н'Диай, подаде я към Ахмедов и нападателят не сгреши, останал сам срещу Красимир Костов.

Източник : sportal.bg