© Фейсбук

За конкурса и показаните постижения създателят на “Сайт на годината” Жюстин Томс , споделя:

“Тази година конкурсът се проведе в усложнена обстановка, но беше важно да го направим, защото именно през последните месеци кризата и ограниченията доведоха до появата на огромен брой нови онлайн проекти. Всички те заслужаваха да получат видимост и оценка, което направи тазгодишното издание на „Сайт на годината” изключително интересно. Благодарим на всички участници, на нашето прекрасно жури и партньорите ни, които направиха възможно това да се случи. Дигиталният бранш отново показва, че не се спираме пред трудности, дерзаем и вървим напред. Браво на всички участници, на всички номинирани и победители.”

Мездра бе представена в категорията „Най-добри мобилни приложения” от тандема Цветослав Захариев и Константин Цонев, съоснователи на мобилното приложение nPloy, класирано от журито на второ място след phyre mobile app.

За идеята и целта на създадения продукт разказа единият от създателите - мездренчанинът Цветослав Захариев: „nPloy е българско приложение, което прави намирането на работа лесно, бързо и интуитивно. Нашата цел е да срещаме точните хора с най-добрите за тях кариерни възможности. Затова решихме, че трябва да променим всички онези неща, които ни напрягат, когато дойде време за „търсене на работа“, и да спестим колкото може повече стъпки между теб и новата ти работа. Затова опростихме нещата максимално и оставихме само най-важното, даже подобрихме и него”.

Цветослав с удоволствие разкри как се използва приложението и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се открие точната работа за всеки, който търси реализация: „За да се възползваш максимално от предимствата на nPloy, трябва да си създадеш резюме. Няма страшно, ще ти отнеме 3-5 минути, а и така работодателите ще знаят защо ти си точният човек.

След това ще те попитаме за важните неща – в кой град си търсиш работа, на пълен работен ден ли искаш да работиш, какво възнаграждение очакваш и колко години опит имаш в сферата, в която работиш. За броени секунди ще избереш сектора, в който си търсиш работа…И вече си в играта.

Ще виждаш само филтрирани резултати - обяви за работа, които отговарят на твоите специфично зададени критерии, можеш да реагираш на тях с едно приплъзване на палеца, сещаш се.

Можеш да се свързваш се с работодатели директно – да говориш с тях, чрез чат функцията на приложението и бързо да разбереш дали тази работа е точно за теб.

Можеш да стесниш търсенето максимално - ти задаваш критериите - размерът на заплатата и очакванията си.

Пазим офертите, които са ти се сторили подходящи и чатовете с работодателите, така преди да отидеш на интервю, можеш да си припомниш всичко важно за кандидатстването ти.

С nPloy намирането на работа е лесно и неангажиращо, можеш да разглеждаш предложения навсякъде и по всяко време, да кандидатстваш с едно движение и да разговаряш с работодатели в неформална среда. Направихме всичко това, защото смятаме, че работата трябва да е удоволствие и намирането ѝ – също” – допълни Цветослав.

Победителите в различните категории на конкурса, избрани от журито и от публиката можете да видите ТУК.

Източник: facebook.com/bgweb.bg