Тези допълнителни 26 месеца не са подарък за града или изпълнителите на проекта, а са доверие, извоювано с работата на Община Враца през последната година. Ако някой оспори това, значи е лъжец.

Лъжец е онзи, който часове след официалното фазиране на проекта вече заплашва врачани, че пак няма да си свърши работата. При положение, че още не е изработил нещата, за които е получил авансови плащания. Лъжец е онзи, който твърди, че си е свършил работата, при положение, че така наречената свършена работа е с безобразно качество и никой не си слага подписа, за да я приеме за свършена.

Лъжец е онзи, който се оплаква че хем му отказвам срещи, хем му поставям “ултиматуми”. Няма да влизам в излишни спорове. Ако някой изпълнител смята, че си е свършил работата и не си е получил заслуженото – има компетентни органи, които ще преценят. Аз защитавам Враца и интересите на врачани. И никой няма да ни изнудва. Който е дошъл тук да работи честно, добре дошъл е. Който иска да ни мами и да провали проекта, да си ходи!

Източник: блогът на Калин Каменов