Очаква се на мястото на Тасев титуляр да започне централният нападател Росен Кръстев. В защитата и халфовата линия Атанасов най-вероятно ще заложи на същите футболисти, на които разчиташе и при домакинската загуба с 0:1 от Локомотив (Пловдив), а на вратата за трети пореден път ще застане Марио Кирев.

„В никакъв случай няма да излезем като обречени срещу ЦСКА. В последните две срещи ни вкараха от статични положения – дузпа и фаул. В атака пък създаваме ситуации, но не успяваме да ги реализираме. Дано този път имаме и късмет“, заяви президентът на Монтана Румен Панайотов.

От името на футболния клуб той изказа съболезнования на близките на един от най-големите дарители на клуба Кирил Маринов, който почина на 94 години във Франкфурт. С негови средства бе направен теренът с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“ и закупен автобусът на представителния мъжки отбор.

Групата на Монтана за мача с ЦСКА:

вратари: 12.Благой Макенджиев, 1.Марио Кирев;

защитници: 2.Валери Христов, 25.Александър Башлиев, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 5.Раян Сенхаджи, 24.Давид Кики, 26.Стоян Предев;

полузащитници и нападатели: 10.Владимир Айтов, 13.Йордан Йорданов, 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 4.Радослав Терзиев, 17.Адам Буджамaа, 11.Николай Минков, 19.Росен Кръстев, 7.Димитър Законов.

треньор: Атанас Атанасов.