Юношите младша възраст на Локомотив (Мездра) допуснаха тежка загуба с 1:8 у дома от лидера в първенството Монтана. Дерби-срещата от 12-ти кръг на шампионата в зона „Враца” се игра на изкуствения терен на градския стадион. Четири гола за категоричния успех на гостите вкара Владислав Цеков, два добави Кристиян Апостолов, а по един път се разписаха Цветан Найденов и Владимир Марков. Почетното попадение за домакините отбеляза Тони Христов. Момчетата на треньора Николай Николов-Колчо пропуснаха и дузпа чрез Марио Илиевски.

Във временното класиране води Монтана с 30 точки, пред Ботев (Враца) с 29, Ботев (Козлодуй) и Чавдар (Бяла Слатина) по 25. „Младшата” на Локо (Мездра) е на четвърта позиция с 24 пункта. В следващия кръг мездренските юноши гостуват на Любимец (Търнава).

Подготвителната група на „железничарите” също допусна загуба от Монтана. Възпитаниците на наставника Павел Марков паднаха с 4:1 при гостуването си на стадион „Огоста”. Единственото попадение за гостите реализира Алексан-дър Георгиев.

И при подгответата начело е тимът на Монтана с 21 точки, следван от Ботев (Враца) също с 21 и Ботев (Козлодуй) с 10. Мездренци са четвърти с 9 пункта.

Детският отбор на Локо (Мездра) по програма почиваше, а в следващия кръг приема у дома Любимец (Търнава).