"В България има градове и общини, в които има инвестиции, има млади хора и деца, има културен живот и дух. Аз искам Мездра да бъде една от тези общини. За да стане това реалност, трябва здраво да работим за Мездра и за промяната", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мездра Мирослав Захариев.

Захариев очерта и приоритетите си за мандат 2019-2023 - намаляване на безработицата и обезлюдяването, както и решаване на инфраструктурните проблеми на общината.

"През последните 25 години Мездра се управлява от едни и същи хора. Общината не се промени и не тръгна по пътя на развитие като Бяла Слатина, Козлодуй и Враца. Аз искам Мездра да има можещ и успял кмет. Затова на тези избори заложихме на прагматизма, на човек, който е изградил успешен бизнес и е дал работа на десетки хора. Аз вярвам, че този път на 27 октомври Мездра ще избере промяната и ще подкрепи Мирослав Захариев, ГЕРБ и ВМРО", заяви Петя Аврамова.

Кметът на община Враца Калин Каменов също призова мездрeнчани да вземат решение за промяна, за да вървят Мездра и Враца зедно напред. „Тук е отборът, който иска Мездра да се развива. Аз им вярвам. Искам и вие да им повярвате“, призова Калин Каменов.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ залага както на вече утвърдени имена в Общинския съвет, така и на нови лица, доказали се в сферата на здравеопазването, образованието и икономиката.

По-рано днес в присъствието на кандидатите на ГЕРБ за кмет на община Мездра, за общински съветници и за кметове на кметства, Негово Високопреосвещенство Врачанският Митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и просперитет на община Мездра в Храм "Св. вмчк Георги Победоносец".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания