© Община Лом

Отборът на „Криста” попадна в група с тимовете на „Денис и приятели” (шампиони от първия турнир ), „Левски Футзал” София (гранда в България по мини футбол ) и отбора на „Димо Транс”.

Момчетата, окрилени от победите преди месец над МФК „Булгари”,„Зелен Свят” и „No Limit”, излязоха срещу националите от „Левски”, начело с капитана на националния ни отбор по мини футбол Дани Несторов. Ломчани поведоха в резултата на два пъти чрез Александър Димитров за 1:0 и Владислав Иванов за 2:1 , но не успяха да удържат резултата и накрая загубиха с 3:2.

В следващия двубой ФК „Криста”разгроми отбора на „Димо Транс” с 8:1 и така зае 2-ро място в групата. На четвъртфинала ломчани победиха след изпълнение на дузпи отбора на „Детони”, а на полуфинала отново се изправиха срещу „Левски” София. Този път късметът бе на страната на „Криста” и отборът, воден от Станислав Трайков, надигра националите на България с 5:4.

Във финалния мач срещу „Amigo” ломчани не успяха да постигнат победа и загубиха с 3:1. Въпреки загубата Станислав Трайков изказа задоволство от израстването на младите момчета в отбора и си пожела още по значими постижения в мини футбола.