Спирайки се на кухни по поръчка може да избирате вида и подредбата на шкафовете

Ако пространството, предвидено за кухня е малко, прекалено тясно или ъглово, за да го оползотворите пълноценно, поинтересувайте се от кухни по поръчка. Добрият интериорен дизайнер ще ви предложи разположение, което да е удобно и функционално точно за вашия случай. Най-важното за всички кухни по поръчка е, че всичко в тях се изработва съобразно наличното пространство и неговите особености. Винаги е трудно да разположите по най-добрия начин готови мебели в ъглова Г- или П- образна кухня. Избирайки кухни по поръчка ще получите шкафове, които да направят полезен и удобен всеки наличен сантиметър.

Споделете изискванията си за цвят и стил на обзавеждането пред дизайнера на кухни по поръчка

За да получите кухнята, за която мечтаете, споделете предварително очакванията си с дизайнера, който проектира кухни по поръчка. Коментирайте заедно с него стилове и тенденции в обзавеждането. Посочете кои са любимите ви цветове, дали предпочитате по-светли или по-наситени нюанси, бихте ли желали двуцветно обзавеждане. Професионалният дизайнер на кухни по поръчка ще се ръководи от вашия вкус и представа за естетика, като ги облече по най-добрия начин в каноните за ергономия и стил в интериора.

Специално проектираните кухни по поръчка гарантират бързо и лесно приготвяне на храна

Приготвянето на вкусно похапване за вас, за семейството или за най-близките приятели ще е бързо, лесно и приятно, когато необходимите уреди са разположени в непосредствена близост. Това могат да ви гарантират добрите дизайнери на кухни по поръчка, които разработват проект специално за вас. Най-важно е на една ръка разстояние да са хладилникът, мивката с удобен и функционален плот и печката за приготвяне на храна. Дали ще са разположени по дължината на една стена или под формата на триъгълник зависи от помещението, с което разполагате. Важно е достигането и използването им да е максимално удобно и да не се позволява други хора да пресичат пространството за приготвяне на храна, за да се избегнат опасни ситуации. Ако готвачите ще са повече от един това също може да бъде предвидено при проектирането на кухни по поръчка, за да е удобно и забавно на всички.

Кухни по поръчка са качествено и ефективно решение за всички, които искат да готвят и похапват удобно и уютно в своята кухня. Кухни по поръчка избират и всички, които обичат да се чувстват специални, тъй като това е проект, който се изработва ексклузивно и е съобразен с всичките ви изисквания и предпочитания.