Днес от 18:00 часа петият във временното класиране Скала 2015 (Оселна), който има сериозни кадрови проблеми, гостува на дванайстия Миньор 2005 (Згориград). Главен рефер на този двубой ще бъде Росен Гановски, информира председателят на Съдийската комисия при Областния съвет на БФС - Враца Бойчо Бойчев.

Останалите три мача в събота са Искър 1923 (Роман) - Дунав 2016 (Селановци), Монолит (Манастирище) - Ботев (Криводол) и Ботев (Рогозен) - Балкански (Михайлово). Тъй като Скала (Зверино) се отказа от участие, Строител (Кунино) ще запише в този кръг служебна победа с 3:0.

Утре от 18:00 часа вторият в таблицата Локомотив (Мездра) приема на градския стадион четвъртия Околчица (Моравица). Това регионално дерби също е поверено на Росен Гановски.

По същото време в Хайредин е другият очакван с интерес сблъсък между третия в подреждането Огоста и лидера Манастирище.

Начело в класирането четири кръга преди края на шампионата е Манастирище с 54 точки и мач по-малко, следван от Локомотив (Мездра) с 53 т. и Огоста (Хайредин) с 52 т. На четвърто място е Околчица (Моравица) с 42 т., пред Скала 2015 (Оселна) с 39 т. и Дунав 2016 (Селановци) с 38 т., но с мач по-малко.