Победител в конкурса стана Любомир Любомиров от II ОУ „Константин Фотинов“ - Лом. На второ и трето място се наредиха Вилияна Ценова от I ОУ „Никола Вапцаров“ - Берковица, която спечели и наградата на публиката и Цветомир Георгиев от ОУ „Христо Ботев“ - с. Златия. Областният управител Ивайло Петров, партньор в програмата „Детско полицейско управление”, дари предметни награди на победителите. „Вярвам, че с вашите успехи и постоянство ще станете достойни граждани на Република България”, заяви той в приветствието си към участниците.

Грамота и календар с рисунки от конкурса, връчи директорът на ОД МВР - Монтана ст. комисар Ивайло Антонов. Венислав Цветанов от III ОУ и Сиана Обретенова от VI ОУ в Монтана получиха поощрителни награди от журито - 2 безплатни урока по рисуване в студио по изобразително изкуство „Рениарт“ .

Началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Денис Хилмиев връчи грамоти и календари на останалите представители от 11-те Детски полицейски управления в област Монтана. Четирима полицейски служители от Районните управления в Монтана, Лом, Берковица и Вършец бяха наградени с грамоти за активната си работа с доброволците от Детските полицейски управления.