© Община Козлодуй

Младежите тази година завършват средното си образование. Елиан Монов благодари на кмета на общината за подкрепата й през годините на всички младежки дейности.
Маринела Николова връчи грамоти и награди на талантливите художници, взели участие в Общинския конкурс за детска рисунка по случай 1-ви юни на тема „Моята детска мечта”. Целта на конкурса бе да стимулира развитието на детското творчество и въображение и да даде възможност на децата да споделят своите мечти.

В конкурса взеха участие четиринадесет деца, които бяха класирани в три възрастови групи: от 3 до 6 години, от 7 до 12 години и от 13 до 16 години. Бяха присъдени и две призови награди: за най-атрактивна техника на рисуване и специалната награда на кмета на община Козлодуй, както и три поощрителни награди.

По повод 30 май, Ден на град Козлодуй, бе проведен Общински фотоконкурс на тема „Козлодуй – красив през четирите сезона”. На награждаването присъства един от победителите, избрани чрез гласуване във фейсбук страницата на Общината.
„Радвам се, че в нашата община има толкова талантливи деца и младежи”, с тези думи закри награждаването кметът Маринела Николова.