"Най-вярната оценка дадоха от треньорския щаб на Финландия, които не можаха да скрият възхищението си от духа и волята на Лео и дойдоха специално да го поздравят първо веднага след края на срещата, а след това и докато лекарите го превързваха”, заяви старши треньорът на българския национален тим Николай Цоков-Колето.

В столицата на Румъния България спечели един златен, два сребърни и два бронзови медала. Титлата за България донесе Октай Ариф (56.7 кг). Вицешампиони станаха Денислав Хаджиев (61.2 кг) и Даниел Янков (120.2 кг), а бронзовите отличия взеха Здравко Димитров (61.2 кг) и Иван Иванов (+120.2 кг) медала.

"Доволен съм от всичките ни 11 състезатели, които участваха на този шампионат. Някои от тях надскочиха себе си, други натрупаха опит и отложиха успеха си за следващото първенство. Отборът ни е обновен и изграден от млади момчета, повечето от които участваха за първи път на голям форум. Поклон за огромната работа и пред националния треньор Николай Цоков и неговия помощник Светослав Желев“, заяви председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки.