В регистрираната листа място намират познати и изтъкнати лица от партията на общинско и областно ниво, както и представители на гражданската квота. За одобрението на жителите във Врачанско ще се борят икономистът и водач на листата Красен Кръстев, народен представител в шест народни събрания, областен координатор на партията за Враца и член на парламентарните комисии по енергетика и социална и демографска политика.

Под номер четири е доказаният юрист и адвокат с дългогодишна практика Стефан Плешоев, а пети е уважаваният председател на Сдружението на общо практикуващите лекари във Враца и носител на наградата Лекар на годината д-р Емил Миленков. Номер 6 в листата е за заслужилия майстор на спорта и треньор на Националния отбор по автомоделни спортове Дамян Петров, който е представител на коалиционния партньор СДС. С номер 7 е икономистът и общински съветник в ОбС - Криводол Илиян Еленков. Агроинженерът и експерт на Национална служба за съвети в земеделието в общински офис - Мизия Мариана Петкова е с номер осем. След нея се нарежда директорът на ДГ “Европейчета” и председател на ЖГЕРБ за област Враца Пламена Цветанова, следвана от ексдиректора на Дирекция “Социално подпомагане” в Борован Яна Бецинска. Педагогът и заместник - директор на СУ “Васил Воденичарски” - Хайредин Цветомила Христова е под номер 11, след нея е управителят на първата частна манипулационна-медицинският специалист Илонка Петрова. Всеки един от тях има достатъчно опит в изпълнителната и в местната власт, както и доказана експертиза в най-важните обществени сфери - здравеопазване, младежки дейности,социални политики, образование, икономика и финанси, култура, право и нормативна уредба.

На регистрацията на листата на Коалиция ГЕРБ - СДС присъстваха представители на МГЕРБ, общински съветници и членове на всички общински структури на партията.