© startphoto.bg

До този момент официално са издигнати от клубовете кандидатурите на Димитър Бербатов, Михаил Касабов и Георги Иванов.

Подвизаващият се Югоизточната Трета лигаГигант Съединение издигна кандидатурата на футболния мениджър Петьо Костадинов – Полковника

"На свое заседание на 14-ти февруари 2024 г. Управителният съвет на сдружение ОФК Гигант Съединение взе единодушно решение да издигне кандидатурата на господин Петъо Борисов Костадинов за президент на Българския футболен съюз на насрочения за провеждане на 15-ти март 2024 г. извънреден Конгрес на Българския футболен съюз. Пълният комплект от документи ще бъдат официално входирани в деловодството на Българския футболен съюз", е споделил президентът на „Гигант” (Съединение ) Добри Козарев.

Костадинов е бивш директор в ЦСКА по времето на Илия Павлов. Също така е бивш армейски офицер. Специализира журналистика в СУ "Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работил е във вестниците "Народна армия" и "Труд". Членува в Международната асоциация на спортните журналисти.

Той е бивш член на УС на волейболен клуб ЦСКА и на клуб по акробатика ЦСКА. Бивш президент на Федерацията по акробатичен рокендрол.

Костадинов е лицензиран Агент на ФИФА, а също и оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. Той е и учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти.


Източник: dsport.bg