Младшата възраст на „железничарите“ имаше възходи и падения, а колебливото представяне се изрази в пет победи и две загуби. Момчетата на Стоян Стоянов приключват полусезона трети с 15 точки и голова разлика 29:19. Първи и втори в класирането са съответно „Ботев“ (Враца) с 21 точки и „Бдин“ (Видин) – 15 пункта.

При децата, родени 2006/2007 година, на първите три места преди зимната пауза са съставите на „Бдин“ (Видин), „Кариана“ (Ерден) и „Ботев“ (Враца), които имат по 9 точки в актива си. Децата на „Локомотив“ са седми. Те записаха три победи и пет загуби, събирайки 12 точки. Мездренчани отбелязаха 9 попадения и допуснаха 35.

При най-малките „железничари“, състезаващи се във Футбол 5 и Футбол 7, „Локомотив“ е съответно втори и първи в подреждането. В първенството на Футбол 7, „железничарите“ са лидер с 16 точки след пет победи и едно реми, а възпитаниците на Владимир Найденов, играещи във Футбол 5 – са със седем пункта след като записаха две победи, едно реми и една загуба.

Припомняме, че преди няколко дни две от формациите на „Локомотив“ участваха в турнира за деца „Купа Черно море“, проведен в Бургас. Там мездренският тим бе представен от 22 деца, родени 2010 и 2011 година, които завоюваха трето и второ място. Доброто представяне на „червено-черните“ бе ознаменувано с две индивидуални награди за „Най-добър халф“, които отидоха в ръцете на Емил Росенов и Цветомир Караиванов.

Първенствата в Зона „Враца“ се очаква да бъдат подновени през пролетта на 2021-а година.