С емоционално слово, заредено с много загриженост и любов, членовете организацията в Мездра бяха поздравени от председателя на Областната и общинска организация на инвалидите Камелия Петкова. „Във времена, когато се борим за физическо и духовно оцеляване, когато не можем да предначертаем бъдещето си, а утрешният ден изглежда твърде несигурен, тогава се нуждаем от голяма доза НАДЕЖДА!“ Тя пожела на присъстващите да са все така борбени и с несломим дух. Завърши с думи на Недялко Йорданов: „Макар да е жилаво злото, човекът все пак побеждава с доброто“.

Кметът на общината Генади Събков уважи с присъствието си празника. Пожела здраве, добро настроение и усмивки да грейнат на лицата на всички. От името на общината поднесе и на тях чаши за чай, с думите: „Силата е във вас. Да се погледнем добронамерено…Любовта е в основата на живота. Да се обичаме, да вярваме един в друг“.

Празникът беше наситен с много музика и настроение. Присъстващите на срещата, предимно хора от третата възраст, превърнаха този дълго чакан от тях ден в истински празник на добронамереността и веселието.