Поклонението пред Ферарио Спасов ще е в много тесен семеен кръг. Това съобщават от страницата на Община Ловеч, като се позовават на семейството на специалиста.

Близките благодариха на всички, които с искрени слова предизвикаха вълна от състрадание и съпричастност.

"Това ни помогна да преодолеем най-тежките мигове от сполетялата ни трагедия. Нашият баща, съпруг и дядо ценеше семейното спокойствие и времето, прекарано скромно, далеч от светлината на прожекторите. Най-съкровеното ни желание е да се разделим точно по този начин с него. Благодарим за разбирането!", казват от семейството на Ферарио Спасов.

"В личния си живот той бе олицетворение на скромност и честност, отдаден на семейството и приятелите. Именно заради това гражданите на Ловеч го ценяха и обичаха. Той беше изключителна личност и силен характер. Искрено вярвам, че неговият пример и уроците му ще останат в паметта и сърцата на всеки, който е бил свидетел на пътя му", каза кметът Страцимир Петков. Вчера в Ловеч бе ден на траур.

Обвиняемият за катастрофата Начо Панталеев може да получи от 3 до 8 години затвор, каза окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.

Източник: sportal.bg