Това са 23-годишният вратар Иван Герасимов, пазил през миналия сезон на ЦСКА 1948 (София), офанзивният халф Любослав Петров, който идва от ОФК Локомотив (Мездра), левият външен полузащитник Самуил Димитров от школата на Монтана и левият бек Теодор Колзов от Троян, бивш юноша на Спартак (Плевен).

От досегашния състав напуска само 21-годишният офанзивен халф Сава Савов от Сливен, играл преди време в ЦСКА 1948 и Локомотив (Горна Оряховица), който през зимната пауза премина във втородивизионния ПФК Монтана 1921.

Зимната подготовка на Първа атомна, която стартира преди около три седмици преминава изцяло при домашни условия. Досега подмладеният отбор от крайдунавския град, капитан на който е бившият халф на Локо (Мездра) Николай Ганчев, изигра четири контролни срещи. Момчетата на Ники Нинов загубиха от лидера във Втора професионална лига Ботев (Враца) с 1:4 (голмайстор: Любен Вълков), от Мизия 2005 (Кнежа) с 1:2 (Ростислав Данчев) и от втородивизионния Литекс (Ловеч) с 0:5 и завършиха наравно - 0:0, с водача в "А" ОФГ Монтана Пъстрина 2012 (Николово).

Следващата проверка на козлодуйчани е утре от 14:30 часа, когато те ще гостуват на 11-ия на полусезона в Югозападната Трета лига Чавдар (Етрополе). В събота по същото време формацията от атомната столица гостува в Чипровци на местния Миньор Кипровец.

Шампионатът в Северозападната Трета лига ще бъде подновен на 25 февруари. В първия пролетен кръг Първа атомна гостува на Бдин 1923 (Видин). В класирането на полусезона козлодуйчани са трети с актив от 30 точки. Лидер е Кариана (Ерден) с 39 т., следван от Бдин (Видин) с 32 т.