В първия ден, златни медали успяха да завоюват Николай Атанасов, категория до 57кг и Цветомир Петков кат. до 82.3 кг на бели колани и двамата в дивизия мъже.

През втория ден от състезанието Даниел Евгениев успя да завоюва европейската титла на граплинг в категорията до 82.3 кг - лилави колани, дивизия мъже, като успя да преодолее всичките си съперници си по точки, а на полуфинала отстрани фаворита според много специалисти Даниел Реймонд Еклунд от отбора на Атос.

„Тактическа игра, увереност, мотивация, и цел която искахме да постигнем бяха в основата на успеха на всички състезатели. Основната причина за да постигнем трите шампионски титли е неспирния труд, които полагат всички от отбора ни. Благодаря на всеки един, който взе участие в подготовката на момчетата. Всеки един от отбора ни има принос за успеха, който постигнахме на това първенство. Поздравления за страхотните успехи и на останалите отбори от България, които постигнаха техните състезатели. Благодарим и на всички приятели за подкрепата, която имаме всеки път, където и да сме”, заяви треньорът на Бойни спортове Монтана Николай Цоков.